Kupovina je moguća kako za pravna lica (virmansko plaćanje) tako i za fizička lica (internet prodaja, slanje robe kurirskom službom).
Porudžbine se isporučuju na teritoriji Republike Srbije.

 

  • Iskazane cene proizvoda su maloprodajne cene bez uračunatog PDV-a, osim kada je drugačije navedeno.
  • Valuta plaćanja je isključivo srpski dinar (RSD).
  • Istaknute cene važe isključivo za kupovinu preko interneta.
  • Cene ne obuhvataju troškove dostave do kupca. 
  • Za porudžbine u iznosu do 3000 dinara, cena dostave je u skladu sa cenovnikom kurirske službe. 
  • Za porudžbine u iznosu preko 3000 dinara, dostava je besplatna.
  • Cene se redovno ažuriraju. 

 

U slučaju promene cena većeg broja artikala, može doći do privremenog zakašnjenja u ažuriranju cena, kada će Eurowesting d.o.o. obavestiti kupca nakon kreiranja porudžbine. U slučaju da kupac nije saglasan sa cenama ili uslovima prodaje koji su drugačiji od onih navedenih na sajtu, kupac ima pravo da odustane od kupovine.

 

NAČIN KUPOVINE

Kupac obavlja kupovinu unosom količine, veličine, boje i ostalih bitnih karakteristika proizvoda na stranicama sajta dodavaljem u listu. 

 

RASPOLOŽIVOST ARTIKALA

Svi artikli na našem sajtu deo su naše prodajne ponude i raspoloživi su na lageru, ukoliko ne stoji drugačije.

 

ROK ISPORUKE

Uobičajen rok isporuke za artikle raspoložive na lageru je od 1 do 3 radna dana (bez subote i nedelje). 

Rok isporuke za zaštitne mantile je od 3 do 10 radnih dana.

Pod rokom isporuke se podrazumeva rok od trenutka prijema i potvrđivanja porudžbenice od strane prodavca kupcu do trenutka isporuke, tj. slanja iz magacina. 

Uobičajeni rok prispeća robe do kupca je 1 radni dan. 

Rok prispeća zavisi od poslovne politike kurirske službe koja vrši dostavu. U slučaju kašnjenja prispeća, koje je u nadležnosti kurirske službe, prodavac ne snosi odgoornost.

 

Molimo da pročitate i deo Opšti uslovi korišćenja. 

Ukoliko imate bilo koju nedoumicu ili pitanje u vezi sa načinom, procesom ili uslovima kupovine možete nas kontakirati na office@eurowesting.rs.

 

OPŠTI USLOVI

Pre korišćenja naših usluga molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja i prodaje. Poseta sajta eurowesting.rs znači da ste sve uslove pročitali, razumeli i sa njima u potpunosti saglasni.

Prodaja i dostava informacija o našim proizvodima se može pokrenuti i preko naših zvaničnih stranica na društvenim mrežama Facebook, LinekdIn i na sajtu kupujemprodajem.com i realizovati pod istim uslovima kao putem sajta, u skladu sa Zakonom.

Porudžbinom, odnosno kupovinom na našem sajtu eurowesting.rs zaključujete Ugovor o kupoprodaji u elektronskom obliku, odnosno Ugovor na daljinu, sa kompanijom Eurowesting d.o.o. Jurija Gagarina 100, Novi Beograd.